Om bloggeren

Den personlige indretning

MoWe design har en forkærlighed for enkelthed, kvalitet og den gode historie i designet og livsstilen. Vi elsker godt håndværk og en personlig stil.

Bloggen her er startet af Monica Weidemann. Hun har blogget om bolig og indretning siden 2010, haft egen webshop samt arbejdet indenfor ét af Danmarks førende møbelhuse; Bolia. Siden har hun startet et salgsagentur med fokus på den nordiske livsstil og slow living. De repræsenterede brands er i skrivende stund alle under 4 år – nogle af dem er stadig i gang med deres første år. Agenturet hedder The Danish Sales Agency.

I en periode var Ida Riisom hoppet med på vognen som fast bidragsyder til bloggen. Ida var primusmotor bag designfællesskabet Idé Junkie i Odense og er ligeledes en del af The Danish Sales Agency.

Siden har bloggen lavet et samarbejde med bloggeren Sofie Bindslev. Hun er en passioneret skribent, der gerne vil skrive mere om Århus, skønhed og DIY. Det synes vi går fint i tråd med bloggens design og livsstilsunivers.

Hvad skriver vi om

Jeg vil rigtig gerne snakke med og om designerne og deres produkter og især de nye og up coming designere. De er visionære, passionerede og deres indre ild er ikke til at slukke. Deres begejstring smitter af på mig. Men mest af alt vil jeg gerne fortælle jer på modtager-skærmen om alle de dygtige folk og deres fantastiske produkter.

Udgangspunktet er Østjylland, men bloggen bringer læserne med på tur til hele Danmark og også udenlands. Kærlighed til indretning og design kender ingen landegrænser, kun en følelse af begejstring.

Jeg håber du har lyst til at følge med og lade dig begejstre sammen med mig!

– Monica