Om bloggeren

Den personlige indretning

MoWe design har en forkærlighed for enkelthed, kvalitet og den gode historie i designet og livsstilen. Vi elsker godt håndværk og en personlig stil, og så har vi en stor beundring for de der tør satse på at skabe nyt og turde starte op som selvstændige designere.

Bloggen her er startet af undertegnede; Monica Weidemann. Jeg har blogget om bolig og indretning siden 2010, haft egen webshop samt arbejdet indenfor ét af Danmarks førende møbelhuse; Bolia. Siden har jeg startet et salgsagentur The Danish Sales Agency med fokus på den nordiske livsstil og slow living.

I en periode var Ida Riisom hoppet med på vognen som fast bidragsyder til bloggen. Ida var primusmotor bag designfællesskabet Idé Junkie i Odense og var ligeledes en del af The Danish Sales Agency.

Siden har bloggen lavet et samarbejde med bloggeren Sofie Bindslev. Hun er en passioneret skribent, der gerne vil skrive mere om Århus, skønhed og DIY. Det synes vi går fint i tråd med bloggens design og livsstilsunivers.

Undervejs har jeg også haft besøg af instagrammeren Mia Skov, der var ambassadør for Foodfestival 2017. Mias interesser er primært mode, planter og mad.

Og nu kan jeg tilføje endnu en skribent – Helle fra Antiinflammatorisk Liv. Helse-Helle har kastet sin kærlighed på antiinflammatorisk mad, men ser ikke blot på maden, men også livsstilen når der skal leves antiinflammatorisk.  Jeg er selv en stor fan af de skønne retter og prøver at efterleve hendes råd… Hendes tidligere posts fra hendes blog bliver flyttet hertil artikelarkivet. Find hendes indlæg under Antiinflammatorisk Liv.

Hvad skriver vi om

Jeg vil rigtig gerne snakke med og om designerne og deres produkter og især de nye og up coming designere. De er visionære, passionerede og deres indre ild er ikke til at slukke. Deres begejstring smitter af på mig. Men mest af alt vil jeg gerne fortælle jer på modtager-skærmen om alle de dygtige folk og deres fantastiske produkter.

Udgangspunktet er Østjylland, men bloggen bringer læserne med på tur til hele Danmark og også udenlands. Kærlighed til indretning og design kender ingen landegrænser, kun en følelse af begejstring.

Jeg håber du har lyst til at følge med og lade dig begejstre sammen med mig!

– Monica