Køkken, Rejse

Matcha og ube is med guld

 

Grøn og lilla softice

Sidste år efterlyste jeg et sted i Danmark der lavede en RIGTIG sort is. Ikke sådan en semi sort (læs: grå) is, men rigtig sort og så måtte den ikke smage af lakrids! Jeg har stadig en is-date til gode – du ved hvem du er!

Men nu har jeg fundet en ny is jeg simpelthen MÅ smage. Det eneste problem er bare at den pt kun r at finde i New York, og jeg står ikke for pt at skulle den vej. Af flere årsager; økonomiske valg og så er Trump præsident.

Nå, men tilbage til den smukke is! Farverne er helt naturlige. Den grønne farve kommer fra matcha, der også bruges til te, men også kan bruges i mange andre ting, f.eks. brød. Den lilla is er farvet med Ube-rod, som er en ting jeg hidtil kun har set i Asien. Den er kraftig i sin farve – faktisk så kraftig at den virker en smule unaturlig. Og så er der den frække detalje med guldbladet! Hold nu op, hvor er den is fræk! Jeg skal helt klart forbi Matcha n’ More næste gang jeg er i NY!!! Hvem kan vi få til at lave en tilsvarende is her i Danmark?

Hvad siger, du til isen? Go eller no go?

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar