Til dig

En krave med dyr

 

 

Én på kraven med Mette Nørhede

Mette Nørhede er kendt for sine evner som tegner og illustrator. Hun laver nogle meget smukke, feminine, nostalgiske og drømmene illustrationer. Inspirationen finder hun flere steder, men der er ingen tvivl om at deres er noget scenisk magi og skæve cirkus-personligheder der går igen i flere af motiverne.

Som noget helt nyt har Mette kastet sig over at lave kraver med udvalgte motiver. Jeg er helt solgt! De kan pifte enhver trøje eller sweatshirt op, men vil også kunne bruges til noget med en større halsåbning. Kraverne bliver et halssmykke og alt efter hvordan de er anvendt, så kan de både være klassiske at se på og/eller statement-agtige. Begge ting falder i god jord hos mig!

Der er lavet flere motiver; nogle er hele dyr og andre er et udsnit af et dyr, f.eks. en sommerfugl. Hvad man er til, er jo individuelt. Personligt er jeg ret glad for den sorte slørhale og gråspurven.

Alt er håndlavet (syet og tegnet) af Mette. Men prisen beløber sig kun på kr. 750,- De er endnu ikke kommet på hjemmesiden, men kan bestilles ved at sende en mail direkte til Mette: mettenoerhede@yahoo.dk

Jeg har noteret mig den på min ønskeseddel – bare ærgerligt der er så lang tid til jeg skal have gaver igen… Hvilket er motiverne er du mest til?

– Monica Weidemann

 

 

 

Photo credit: Mette Nørhede

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar