DIY, Køkken

DIY: Påskeæg

 

Puste æg eller koge dem først?

Mangler du inspiration til at male på æg? S har jeg fundet lidt billeder til dig her, som måske kan hjælpe dig med at lave Påskens fineste æg. Uanset om du har pustet dem først eller de er kogte og skal pilles. Vi gør begge ting i min familie, men hånden på hjertet; når man har siddet og dekoreret et æg i en halv time, så synes jeg det er synd at slå dem i stykker!

Men selve processen med at puste æg synes jeg altid er en smule uoverskuelig – du kender scenen med Søren Pilmark (Thorkild), der puster, så han er rød i hovedet og Sofie Gråbøl skraldgriner. Efter hun har fået en fysisk overhaling af Thorkild siger én af hans kumpaner: “Det er en syg høne der har lagt det æg!”

Lidt sådan føler jeg alle mine æg er; lagt af en syg høne. Og der kommer spyt i æggemassen, så den er heller ikke til at bruge. Men pustes det skal de, for ingen Påske uden æggedekoration!

– Monica Weidemann

 

Photo credit: Pinterest

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar