Badeværelse, Kontor, Planter, Soveværelse, Stue

Spørg designeren – Scandinavia Form

 

Designer-stafet

Jeg har længe gået og barslet med en idé om at sende de samme spørgmål til en række designere de fleste af os kender eller i hvert fald har set produkter fra. Og så vigtigst af alt; de får lov selv at komme med en information til læserne de brænder for at give til os.

Denne gang er det svenske Scandinavia Form. Deres små kegledeformede vaser med en lille kobber-holder til en enkelt blomst har ikke været til at komme uden om de seneste år. Og ja, den står også hjemme hos mig!

Scandinavia Form

Navn: Eva Levin

Titel: Founder eller designer eller produktansvarlig er nok bedst.

Brand: SCANDINAVIA FORM

Brandets alder: 4 år

Beskriv dit brand i max 3 sætninger: Jeg har kun en god beskrivelse på engelsk. Det håber jeg er okay.

Design based on an Scandinavian platform, inspired by craft and classic objects in an alternative context, pushing boundaries in search of something new. The style is understated, clean and raw with high quality. The design adds attention to details in terms of material, shape and contribution.

 

 

 

Hvilken af dine designs er du gladest for? Det er vasen som giver mig så uendelig mange muligheder når jeg skaber.

Hvilken af dine produkter har overrasket dig mest og hvorfor? Vasen med de uendelig mange udtryksformer. Den giver   Det giver mig et andet materiale (planter) at arbejde med. Et materiale, der giver uendelige muligheder for at skabe.

Hvad er dit brands største styrke? Nysgerrighed, viljen til at gøre op med normer og se tingene i en ny kontekst.

Hvor finder du inspiration til dine/jeres designs eller blot generellt? I det liv, der foregår, kan inspirationen dukke op i det mindste såvel det storslåede. Noget der pludselig popper op, noget du ser eller hører.

Hvis du kunne give dit nystartede brand et godt råd, hvad ville det så være? At det var en god måde at starte en ny brand på den måde, og det var rigtig l at følge den samme vej.

Hvis du skulle lave noget andet end det du laver nu, hvilken profession skulle det så være? Landskabsarkitekt eller biolog.

Hvilken information brænder du for at dele med læserne? Vasen Consilium kommer i en ny farve; Forest Green. 2019 kommer også vasen Consilium i et nyt materiale og i en større størrelse.

Hvilken designer synes du jeg skal kontakte og stille de samme spørgsmål til? Lisa & Esa, Jolly Good Fellow.

 

Følg med hos Eva og Scandinavia Form på de sociale medier: Instagram og Facebook!

Tusind tak, fordi du ville lege med, Eva!

– Monica Weidemann

 

 

Photo credit: Scandinavia Form og Jolly Good Fellow design studio

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar