Badeværelse, Soveværelse, Til dig

Muslingeskal i velour

 

Smykkeskrin i velour

Nynne Rosenvinge er mest kendt for sine flotte plakater og brevvægte. Hun flyder i grænselandet mellem kunst og design og har en sikker stil, der udforskes og udvikles på løbende.

Nynne har valgt at indkøbe produkter hun ikke kan stå for og sælge dem på sin webshop som Pop Up Objects. Lige for tiden finder man de fineste muslingeformede smykkeskrin betrukket med velour. Og jeg er helt solgt! De fås i to størrelser og de små i et hav af farvevarianter; blå, beige, turkis, hvid m.fl.

De smukke smykkeskrin har med deres anderledes og skæve udtryk deres berettigelse i min bolig. Let kitschede og samtidigt yndige. Og så er der det der med æsker og mig. Jeg skynder mig derfor at tilføje dem til min ønskeseddel. Jeg forestiller mig den helt mørkeblå i den mindste størrelse vil være perfekt på mit pastelgule bord i soveværelset.

Prisen synes jeg er super skarp! Kun kr. 60,- for de små og kr. 165,- for den store.

– Monica Weidemann

 

 

 

Photo credit: Nynne Rosenvinge

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar