Badeværelse, Livsstilen, Til dig

Stram op med en ansigtsrulle

 

Naturligt ansigtsløft

Der er et stort fokus på ansigtpleje og ikke mindst holde udseendet ungt. Jeg er også til interesseret i ikke at ligne en gammel tante. Jeg har i forvejen fået børn da jeg var i midten af 30’erne og med stres-sygemelding i bagagen, så er det ikke just som om at jeg er blevet yngre at se på. Det er som om at creme og ansigtsrens ikke er nok. Der er mulighed for at gøre det kunstigt med fillers og kosmetiske operationer. Men nu har jeg ikke rigtig lyst til at nogen skal stikke nåle i min ansigt og slet ikke lege med en kniv. Så hvad kan jeg så gøre?

Massage!!! Og til det er A Pure Minds ansigtsrulle i sten helt perfekt!

 

Hvordan bruger man en ansigtsrulle?

1. Pres ikke for hårdt, men kun let, så du kan mærke rullen arbejde i huden.

2. Tyngdekraften skal nok sørge for at huden hænger, så brug ansigtsrullen til at rulle opad med; op ad halsen, op ad kinden osv.

3. Brug rullen (den lille af dem) mellem øjnene. Der har de fleste tendens til at få en bekymrings-/skældud-rynke. Om sommeren kan man misse med øjnene mod solen og stramme op i øjenomgivelserne og derfor er den også skøn at bruge der.

4. Opbevar gerne rullen på køl, så den hjælpe med at få udvidede blodkar til at trække sig sammen.

5. Brug den om morgenen til at bearbejde poserne under øjnene.

6. Ansigtsrullen er super at anvende når man lækker en ansigtsmaske. Nogle ansigtsmasker har godt af at blive masseret ind i huden og her er rullen smart at bruge både når du fordeler og arbejder med masken.

Generelt, så øger en massage blodcirkulationen og en øget blodcirkulation er med til at fjerne affaldsstoffer, der ophober sig i kroppen. En massage og selvforkælelsen er med til at berolige nerverne og så er den et godt værktøj når der skal fordeles serum/creme eller lægges en ansigtsmaske.

Stenenes betydning

For nogle er det vigtigt hvilken type sten man vælger. Jeg spurgte A Pure Mind om det havde en betydning for hvordan de virkede. Svaret var både-og. Funktionelt gør ansigtsrullerne helt det sammen. Man snakker om stens kraft og energifelt og nogle mennesker tillægger stentyperne en evne. Nogle tror på og nogle gør ikke. Tror man på det, så har det selvfølgelig betydning for hvilken sten man skal vælge.

Tror du ikke på det, så gå efter den du synes er flottest. Kvinderne vælger ofte de farverige; lyserød rosenquartz, grøn jade, lilla ametyst osv. Mændende vælger oftest dem med et mere naturligt udtryk; brun, grå, sort.

Her er nogle af stenenes betydninger:

Rosenquartz (lyserød): ro og harmoni. Det er den største kærlighedskrystal.

Sodalit (blå): Styrker overblik og igangsættelse.

Jade (grøn): styrker tålmodigheden og bekæmper stres.

Ametyst (lilla): Giver ro og styrker selvtilliden.

Rød Jaspis (rød): Styrker kroppens balance

Picasso Jaspis (hvid/meleret): minder os om at nyde livet.

Bjerg krystal (hvid/klar): bringer lys og klarhed i tankerne.

Så er det nu op til dig om du vil vælge fordi du synes stenen er pæn eller om du tror de kan give dig noget ekstra. Jeg har allerede skrevet én på min ønskeseddel… Hvilken farve spørger du? Jeg er i syv sind!!! Jeg synes meget godt om den lyserøde, men grøn vil være god for mig og jeg kunne godt bruge én i bjergkrystal.

Pris fra kr. 299,-

– Monica Weidemann

 

 

 

Photo credit: A Pure Mind

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar