Soveværelse, Stue, Tilbehør til bolig

En kæmpe valnød

 

Hvad valnødden gemte

Jeg er vild med valnødder! Og de er gode i den antiinflammatoriske kost som du kan læse mere om hos Helle. Men jeg har en ting for æsker og derfor drømmer jeg om at få denne gigantiske nød hjem til mig og stå.

Den måler L 19.5 x B 16 x H 14 cm. Spørg mig ikke hvad jeg skal have i den – det er ikke besluttet endnu, men den vil helt sikkert klæde min bolig! Materialet er resin og du kan købe den hos Champagne Pony Club for kr. 280,-

Hvis du ikke allerede kender CPC, så er det på tide at du stifter bekendtskab med dem. I den østjyske ponyklub finder du alt hvad hjertet begærer af design, der følger med tidsånden, og samtidigt har styrke til at skille sig ud fra det masseproducerede. En skøn blanding af udenlandske designere, designsamarbejder, unika og mere kendte brands. En perfekt blanding, hvis du spørger mig!

– Monica Weidemann

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar