Badeværelse, Kontor, Soveværelse, Stue, Uderummet

De bedste duftlys

 

Dejlige dufte og hygge

Nogle er til dem – andre er ikke. Jeg har i mange år været meget forbeholden over for lys med duft. Men jeg begynder at finde nogle jeg kan lide. De duftlys der vinder hos mig er dem, der ikke dufter for tungt eller for parfumerede. Det sidste lyder måske mærkeligt taget i betragtning af lys jo ikke dufter fra naturens side…

Og så er der udformningen. Ikke for shabby chic, tak! De må altså gerne tage udgangspunkt i den nordiske minimalisme og enkelthed, så de rent stilmæssigt passer ind i min bolig. Mit hjem er et sammensurium af nyt, gammelt, IKEA og dyrere designerprodukter og alt sammen krydret med souvenirs og børnenes kreationer. Derfor vælger jeg ofte selv ting i rolige farver og udseende. Så er der lidt mere ro på stueindretningen selvom børnenes DIY’s bliver tilført hjemmet.

Med de krav, så er der ikke mange lys med duft, der finder vej til mit hjem. Men Paia Copenhagen har fundet vej!

Kvalitetslys med mild duft

Lysene er lavet af soyavoks og brænder derfor renere end mange andre lys. Duftvarianterne er milde og lavet af æteriske olier. Vægen er et økologisk bomuld og glasset lyset står i er mundblæst glas i rolige farver, der passer til boligen uanset om du er til slow living eller bohemian chic i indretningen.

Husk at klippe noget af vægen inden du tænder lyset – både fra start og når du skal gentænde for at undgå for meget sod. Og du kommer helt sikkert til at tænde dit duftlys flere gange. Det brænder op til 60 timer, men Paia Copenhagen anbefaler ikke at det er tændt i mere end 4 timer ad gangen. Så har du den mest optimale afbrænding af lyset.

Tjek ud hvor du finder din lokale forhandler her og tag forbi og duft til de spændende duftsammensætninger; brombær/indisk græs, havsalt/salvie, white musk/fresier m.fl.

Prisen er i den dyre ende af lys, men de er det hele værd! Lang brænde tid, høj kvalitet i både produkt og indpakning, æstetisk meget smukke og dejlige milde dufte.

Brug lysene til at skabe en dejlig spa-oplevelse på badeværelset, sprede god stemning i stuen, til at gøre dit kontor mere hyggeligt, i soveværelset eller på terrassen til sommer. Måske der kommer en variant der er god til at holde myg væk?

Pris kr. 350,-

– Monica Weidemann

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar