DIY, Kontor, Soveværelse, Stue

Baby-sukkulenter

Sådan laver jeg nye planter i vindueskarmen

Det er helt sikekrt ikke den rigtige årstid at gøre det på, hvis du spørger en professionel, men jeg har før haft masser af held med at tage grene fra min Levende Pind (også kaldet Euphorbia Tirucalli). Den kræver ikke en masse lys eller vand og den gror helt vildt i min vindueskarm. Nu vil jeg forsøge at lave nogle aflæggere. Så nu kan familie og venner bare vente sig – der kommer planter i jeres retning næste gang jeg kommer på besøg. Argh… helt så hurtigt går det nu ikke.

Når grenen er brækket af sættes den i vand, nøjagtigt ligesom med en blomst. Efter noget tid begynder den at lave nye rødder. Jeg plejer gerne at vente til den har ca 5-6 rødder på en længde af 3-5 cm. Så plejer de at komme godt i gang når de plantes i potter.

Er der nogle der har nogle planter de vil bytte med? OBS! Jeg er ikke til kaktusser…

– Monica 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar