Århus, Badeværelse, Børn, Entré, Indretning, Interview, Jul, Klumme, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue, Til dig, Uderummet

Black Friday eller ej?

 

Ja eller nej til Black Friday

Hvad er din holdning til Black Friday? Jeg er en varm fortaler for de små erhvervsdrivende, deres individualitet, særpræg og ikke mindst overlevelse. Men de bliver presset af Black Friday fra store kæder og det synes jeg ikke er helt fair. I forvejen har kæderne købt ind til en lavere indkøbspris end de uafhængige erhvervsdrivende. Dermed er deres tab mindre end år en ille lokal butik skal sælge den samme vare med samme rabat som f.eks. Magasin.

Jeg har derfor fuld forståelse for at mange mindre designvirksomheder og lokale erhversdrivende ikke hopper med på Black Friday-bølgen. Det er jo trods alt ikke et dansk koncept, men noget vi har adopteret fra USA ligesom vi har gjort med så mange andre ting.

Men!!!! Jeg er jo pisse dobbeltmoralsk selv. For jeg har købt adskillige ting på udsalg under Black Friday. Det er jo trods alt rimelig fjollet at købe et produkt til fuld pris dagen efter Black Friday, hvis man kunne have sparet flere hundrede kroner. Eller hvad? Giver jeg køb på mine principper og er det mere politisk korrekt at sige man ikke støtter Black Friday? Hvad er din holdning? Synes du at Black Friday er toppen? Hvad ville du købe på Black Friday, hvis du helt frit selv kunne bestemme – ingenting?

– Monica

 

 

Photo credit: We Are Teachers

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar