Badeværelse, Børn, Entré, Formland, Kontor, Køkken

Kasserne alle må eje

 

Det er jo bare en foldekasse

Kommentaren blev sagt af en anden udstiller på Formland (branchemesse for bolig, interiør og livsstil). Og bevares, så har vedkommende da ret. Men selv om det bare er en foldekasse, så er de altså smarte hvis du spørger mig!

De fås i et væld af farver, 3 størrelser og man kan stable dem, selv når den ene side ikke er slået op. Med den ene side slået ned, giver det mulighed for at udnytte kasserne på nye måder. Personligt drømmer jeg om 5 kasser til sko i min entré. Men de kan også bruges som en disk løsning i en butik, som sofabord, når der bliver lagt en plade på, til legetøjsreol og for de små varianters vedkommende til opbevaring af make up/dullegrej, til tusser, som frugtskål eller… Ja, listen af muligheder er lang!

Derfor var det heller ikke en overraskelse at se forhandlerne stå i kø hos AYKASA. Alle havde et godt øje til “de gode kasser”, hø hø hø! Argh… den var dårlig, men de fleste elsker praktiske, pæne og smarte opbevaringsløsninger. Mig selv inklusiv. Derfor er jeg også en fan at AYKASA-kasserne. Brandet er tyrkisk og deres introduktion på det danske marked har været overvældende. De har et væld af farver, men indtil nu er der kun udvalgt en del af farverne til det danske marked.

Vil du se det fulde sortiment, så kig hos Kokkeriget, der fører alle varianter. Hvilke farver kan du bedst lide?

– Monica

 

Photo credit: Aykasa.dk

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 14. oktober 2018 at 12:57

  De er simpelthen bare så fine! 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar Else Marie 24. oktober 2018 at 21:00

  Hej Hvor kan man købe det gyldne vægophængte opvaskestativ ?

  • Monica
   Svar Monica 11. november 2018 at 15:25

   Hej Else Marie! Jeg ved ikke helt hvad det er for et opvaskestativ du henviser til. Jeg kan ikke se nogle opvaskestativer på nogle af billederne i denne artikel. Hav en god dag! Monica

  Skriv en kommentar