Badeværelse, Mia, Til dig

Gør som Rihanna og Victoria Beckham!

 

 

Det budgetvenlige mirakelmiddel – Review af Skin Food

Skin Food fra Weleda er et internationalt kultprodukt, og er eftersigende Rihannas favorit! – og hvem vil ikke have en hud som Riri? Eller Victoria Beckham?

Først og fremmest er Skin Food fra Weleda en klassiker med næsten 100 år på bagen, som den dag i dag, stadig vinder den ene pris efter den anden.
Cremen er et multifunktionelt produkt med en fed konsistens. Den er god til tør hud, f.eks. på albuer, hænder, læber m.v.
Desuden er skin food et billigt alternativ til andre multifunktionelle cremer (f.eks. Embryolisse lait creme concentre og Elizabeth Arden eight hour creme), men til under det halve af prisen, kr. 105,- for 75 ml. i Matas. Det er da en pris man kan forstå!
Cremen er også økologisk og jeg synes det er helt fantastisk, at et brand som Weleda har formået at få pris og økologi til at forene sig.

Ved første øjekast så virker emballagens ikke prangende. Men ved åbning kan man dufte en krydrede duft, som jeg aldrig har duftet i nogen creme før. Duften er meget dominerende, men jeg synes egentlig at den har en behagelig og let beroligende effekt på mig. Jeg plejer ellers ikke at kunne li’ hvis mine hudplejeprodukter dufter (specielt ikke hvis de er parfumeret!), heldigvis er skin food uden syntetiske dufte og indeholder stedmorblomst, kamille og morgenfrue hvilket netop giver en kølende effekt på huden. Den er derfor også velegnet til sart og sensitiv hud.

I første forsøg med produktet smurte jeg den i hele hovedet, som brandet foreslår. Rookie mistake, den fede konsistens synes jeg ikke egner sig ikke som daglig ansigtscreme, da den er mere intensiv end normale cremer. Jeg har dog brugt den som natmaske og det synes jeg fungerer bedre, ligesom den er helt fantastisk til spot anvendelse på tørre områder. Jeg døjer selv i omskifteligt vejr med tørre steder på næsen, og her er den yderst velegnet. Jeg kunne også forestille mig, at den vil værd godt på kinderne i vinterperioderne.

Alt i alt en god creme, der er velegnet til mange formål. Jeg synes dog ikke den er et mirakelmiddel, og jeg vil sammenligne den med Elizabeth Ardens eight hour creme. Dog synes jeg man får mere for pengene ved at vælge Skin Food, da den både er billigere og økologisk. Og har vundet en pris som årets hudplejeprodukt i 2017.

Har du prøvet den eller skal du prøve den?

– Mia

 

OBS! Indlægget er ikke sponsoreret/betalt på nogen måde!

 

Photo credit: Mia, Weleda, Daily mail.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar