Planter, Uderummet

Designer-løg

 

Forårsløg og luksus

I takt med at vi vil have mere specielle planter i vindueskarmen, så søger mange også nye ting til haven. Én af de blomster mine børn lærte først at kende i haven, var tulipaner. Ikke at jeg på nogen måder er en tuipannørd, men den er let genkendelig. Med sin flotte blomsterkrone og ofte meget farve er det en smuk forårsblomst jeg altid glæder mig til at se komme frem.

Jeg har gladeligt købt en pose løg i Føtex. Men jeg husker tydeligt min store begejstring, da jeg stod på blomstermarked i Amsterdam og havde et kæmpe udvalg af løgplanter, vis varianter jeg aldrig havde set før. Overvældet og ekstatisk. Ja, mere skulle der åbenbart ikke til… Den gang slæbte jeg lidt forskellige poser med hjem. Dem har vi haft glæde af i haven siden.

Flor Denmark

Men nu behøver jeg ikke at skule hele vejen til Holland længere! Flor Denmark har specialiseret sig i specielle blomsterløg; tulipaner, påskeliljer mm. Væk er den tarvelige indpakning i plast og i stedet kommer løgene lækkert indpakket i silkepapir i en luksuriøs æske. Hver æske har et lille bælte der fortæller, hvad æsken indeholder, men det smarte er at det ikke er trygt på æsken, så den kan jeg bruge til noget andet sjovt efter løgene er kommet i jorden. Medfølgende hver æske er de smukkeste illustrationer af den pågældende blomst.

Joan der står bag brandet beskriver hendes idé således: en gave til dig selv eller en anden der giver glæde mange gange; ved modtagelse, når man åbner æske og oplever indpakningens lækkerhed, når blomsterne kommer op af jorden år efter år og også den efterfølgende brug af æsken.

Tanken om at give en blomster-gave der ikke lige visner indenfor den næste uge, men i stedet vil kunne nydes af flere omgange, tiltaler mig meget.

Hjemmesiden er under udarbejdelse, men indtil da kan du finde Flor Denmark på markeder her i efteråret samt på Instagram. Bestillinger modtages via beskeder på Instagram.

– Monica

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar