Stue, Til væg

Plakat-trends

 

Galleri-plakater

Kunstplakater har været på vej frem et stykke tid og herunder også plakater for gallerier. Se bare hvordan plakaten fra Picassoudstillingen på Louisiana blev det nye sorte hos flere bolig-bloggere. Og jeg var også tæt på selv at købe den. Hvorfor gjorde jeg det ikke? Fordi jeg var usikker på om plakatens brune farve ville matche min vægfarve derhjemme. Jeg kunne selvfølgelig finde et andet sted at hænge op, men det er altså på cafélatte-væggen jeg mangler en plakat. Så nu er jeg gået på jagt efter noget andet, men det må gerne have samme udtryk.

Jeg har svært ved at beslutte mig, men nu er jeg kommet frem til at det kunne være jeg skulle købe en kunstplakat hos Galerie Maegth. Det er ikke verdens mest overskuelige webshop. Franske Galerie Maeght har et stort udvalg af kunstbøger og i særdeleshed plakater. I deres samling finder man ligeledes et stort udvalg af gamle franske reklameplakater og Belle Epoque. Dem ser jeg også dukke op flere og flere steder, så mon ikke vi kommer til at se flere af dem i boligreportager såvel i magasiner som på de sociale medier de kommende år?

Priserne er ret overkommelige. De starter ved € 10,-

Bestil via deres hjemmeside, eller endnu bedre; tag en tur til Paris og besøg butikken her: 42 rue du Bac, Paris.

– Monica

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar