Badeværelse, Entré, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue

Må man male loftet?

 

Kig op og se det smukke loft

Èn af de kommende års trends bliver at dekorere sit loft. Det skal ikke bare være hvidt og være noget der giver dig tag over hovedet. Det skal være en aktiv medspiller i din dekoration af boligen. Jeg har fundet en række billeder frem der viser hvordan andre har brugt loftet aktivt i udsmykningen af boligen både med maling, trælister, tapet mm. Jeg drømte faktisk om engang at male mit stueloft helt dybblåt og så få malet guldstjerner på. Det var min bedre halvdel ikke helt med på. Måske han kunne overtales til at male det nu? Det behøver jo ikke være en stjernehimmel. Men det kommer helt an på rummet og resten af boligens indretning. Nu skal jeg bare lige have solgt mit nuværende hus inden jeg går i gang med at dekorere det nye.

Kunne du forestille dig én af de viste løsninger hos dig? Grønt loft? Trælister eller tapet? Man bestemmer jo heldigvis selv, hvor vildt det skal være.

– Monica

 

 

Photo credit: Pinterest

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Sofie 14. august 2018 at 9:23

  Det er så smukt i alle boligbladene, men tror jeg ville føle at det dominerede rummet, hvis jeg havde det i mit eget hjem! Jeg har svært ved at forestille mig, at øjet kan få ro, når der er så stort et element, der larmer så meget, men smukt er det! Måske det ville være hot på et gæste-badeværelse med nogle smukke, ensfarvede fliser 😀

  • MoWe design
   Svar MoWe design 14. august 2018 at 9:27

   Nej, jeg tror heller ikke jeg vil anbefale det i rum, hvor der er mange ting; billeder, møbler og farver på de genstande der allerede er der. Kunne være interessant at se i soveværelser. Kan lægge en dæmper på rummet, og mange danskere har ikke andet end et skab og en seng i soveværelset. Et malet loft kunne skabe ro, dybde og måske samle rummet lidt. Men nej, ikke i små mørke rum, med mange ting 🙂

 • Svar Sophie Sukhi 16. august 2018 at 1:11

  Jeg synes det er så fint med lidt farve i loftet! Det giver bare rummet et helt andet og spændende look. Jeg er sår vild med det lyserøde:)

 • Skriv en kommentar