Badeværelse, Børn, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue, Uderummet

Mal by… døren rød. Eller blå.

 

Mal din hoveddør

Lad os lige ved en simpel håndsoprækning tjekke hvor mange der egentligt går og brænder for at malen sin dør gul? Eller koboltblå, rød, lilla, pink, laksefarvet eller måske grøn? Umiddelbart er det ikke så mange. Vi danskere er nemlig lidt konservative når det kommer til at smide rundt med farverne i boligen. Men skal du følge én af tidens nye trends, så skal du finde pensel og maling frem og give din dør noget farve. Ikke bare en grå eller brun nuance. Næ nej, det er ikke nok. Du skal gå all in så din dør i fremtiden ikke bare er et neutralt objekt i din bolig. Det er porten ind til nye rum, nye opdagelser, nye oplevelser. Uanset om det er din hoveddør eller én af de indvendige døre du maler. Farverne kan være klare som gul, blå rød eller den lilla farve der er ved at komme tilbage i boligindretningen. Eller vælg en pastel som er lige så trendy i 2019 som nu.

Nu får du en masse inspirationsbilleder. Og fortæl mig så om du kunne finde på at male din døre og hvis, i hvilken farve. Hvis det ikke var fordi jeg var ved at sælge mit hus, så kunne jeg måske godt lokkes…

– Monica

 

 

Photo credit: Pinterest

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar