Badeværelse, Entré, Formland, Indretning, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue, Til væg, Uderummet

Interiør trends efteråret 2018

Boligmoden efterår og vinter 18/19

Læder – velour. Læder går aldrig rigtig af mode, og velour fortsætter lidt endu. Begge materialer understreger den taktile trend og de begge passer godt til vinteren. Velour har toppet, men vi ser masser af den i dette efterår, fordi det bløde hyggelige materiale passer godt til vinterhalvåret.

Naturlighed – farver som salvie trender, men vi ser også mere og mere brunt. Men der er også en modsat linie, med klare og lyse farver. De klare farver vil komme endnu mere frem i løbet af 2019; gul, kobolt blå m.fl.

Og når vi er i gang med farver, så er lad mig sige det sådan her grøn og lyserød. Så er du top smart. Lilla ligger og bobler og eftersom at den præger modebilledet i de kommende sæsoner, så kommer den også ind i boligen via interiør…

Overfladerne i boligen skal skille sig ud

Imponerende lofter – statements. Jeg har læst at det skulle blive super hot med smarte lofter. Jeg mangler dog at se det boble lidt, men måske jeg bare ikke har kigget grundigt nok?

Døre – de skal skille sig ud. Giv dem en farve, der gør at de ses i bybilledet. Mal hoveddøren gul. Eller koboltblå. Eller lilla?

Tapeter – folk hungrer efter at gøre noget ved deres vægge! Vi har set hvordan man har spartlet vægge med Kabe og det fortsætter vi med – bare mere farvemodige end tidligere. Væggene generelt må gerne skille sig ud. Er du til fliser på væggen, så må de gerne have anderledes former og tage afstand fra standardfliserne.

Moderne detaljer i boligen

Terrazzo – ja, vi har set det i et stykke tid, men det fortsætter, fordi det kan mange ting; farver, størrelsen på stenstykker, kan støbes i former osv. Nu er resten af verden også ved at få øjnene op for det.

Sølv er den “nye” metalfarve. Den vil komme til at dominere mere og mere det næste års tid. Den må både hver blankpoleret og børstet i overfladen.

Glas overtager pladsen fra keramik. Den grove glasering og struktur i keramikken må vige for glas. En nem måde at få mere glas i boligen på er at vælge lampeskærme af glas.

Mønstrede blade. Den grønne trend er kommet for at blive uanset om det er minimalistiske kaktusser eller de mere frodige blade. Den vil dog ikke være så dominerende som i tidligere sæsoner. Det er som om den finder et mere naturligt leje, hvor man i stedet finder sine yndlingsplanter i stedet for at have så meget fokus på hvad der er den nye trendplante. Skulle man udpege en tendens i forhold til plantetyper, så er det at bladene godt må have sjove mønstre og former.

Spa-badeværelser. Jo større og vildere skulle man næsten tro overskriften for badeværelser anno 2018 er. Der kan næsten ikke komme marmor nok på væggene, gyldne blandingsbatterier, store spejle, planter og lækre plejeprodukter nok ind i badeværelset.

Se flere billeder på Pinterest, hvor jeg har lavet et mood board der løbende bliver opdateret.

Du vil fortsat kunne finde den etniske folklore – ting der leder tankerne hen på Marokko og som i en nordisk indretning bliver til Nordic Bohèmian. Det er kulørte mønstre på tæpper, flettede kurve, marokko-puder osv.

– Monica

 

Photo credit: pinterest

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar