Køkken

Royal Copenhagen vs. Lars Rank

 

Afstemning!

Så er det nu man skal give sin stemme til kende: Er du til Royal Copenhagen eller ej? Personligt så synes jeg Royal Copenhagen har mange smukke ting, men føler mig ikke så Royal Copenhagen-agtig. Men jeg kender andre med store og flotte samlinger. Bloggen Happy Mountain er opstået udfra en fælles passion for Royal Copenhagen. De mødtes (så vidt jeg husker) via Instagram og de har de travlt som stylister, designere, SoMe-managere og ikke mindst skribenter. Stine og Lars brænder for den blå maling på det hvide porcelæn.

Hvad er jeg så til? Jeg har en skøn blanding af Pillivuyt, arvestykker, Eva Trio og så er jeg helt pjattet med  Lars Ranks humorisktiske og skæve univers.

Så nu skal du fortælle mig om du er til Royal Copenhagen eller ej!

– Monica

 

Photo credit: Happy Mountain, Lars Rank

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar