Antiinflammatorisk Liv, Livsstilen

Når man starter som antiinflamma-torist

 

Eller hvad det nu hedder.

Jeg har længe gerne ville lave nogle livsstilsændringer. Spise sundere, motionere mere, tabe mig, være mere nærværende, være et forbillede for mine børn mm. Derfor har jeg besluttet at ændre uden at være på kur. Jeg vil ændre og vil tage den tid det tager.
Jeg vil tage andre med på turen. Dele mine op- og nedture, frustrationerne, motionsformer, opskrifterne og mine overvejelser i forbindelse med at leve efter den antiinflammatoriske levemåde.
Det er noget med slow living, masser af søvn, gode råvarer og give stres en røvfuld. Bliver det nemt? Næppe! Men målet er det vigtigste: at få lov at leve et langt og skønt liv med min familie og venner.

Vil du bruge antiinflammatorisk kost til at tabe dig, så er det ikke den værste diæt. MEN!!! Jeg er hverken diætist, kostvejleder eller har forstand på motion. Denne blog er om min rejse og mine erfaringer med at leve antiinflammatorisk. Det betyder ikke at de valg jeg træffer er de bedste for dig. Snak med en professionel om hvad, der er bedst for dig at gøre – din læge er et godt sted at starte. Her kan du oftest få vejledning og støtte.

Så er der blot tilbage at gøre mine ord til handling…

Sæt i gang!

– Helle

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar