Århus, Stue

Marrokkopuder

 

Marokko-puf

Egentligt er jeg ved at forberede mig på at skulle down size – flytte i mindre bolig, da vores nuværende skal sælges. Men derfor kan man jo godt drømme om nye møbler, ikke? Jeg drømmer om marokko-puf i læder. Og gerne én af dem fra Nova Møbler. I butikken fås de både i runde og firkantede udgaver, men du kan se de runde her. Jeg er ret pjattet med dem begge. Spørgsmålet er bare hvilken farve? Hvis man vælger sort vil den passe til sofaen, men det vil bare blive så mørkt. Jeg tror jeg er mest til en natur, som så kan få noget patina med tiden. For læder er bare smukt når det står og ældes, skifter farve og man kan se det bruges. Udover sort og natur kan du også få en variant i cognac-farvet læder.

Prisen er ikke dum. Du slipper med 1495,- uanset om du går på nettet eller smutter forbi én af butikkerne.

Højde ca. 30-35 x Ø 47-49 cm – de er håndlavede og derfor kan målene variere lidt.

Nova Møbler har 8 butikker rundt om i landet, hvor de sælger både egne designs samt andres. Det er ikke et kæmpeudvalg, men en god blanding af møbler, tilbehør/belysning og planter. Se butiksoversigten her. Jeg besøger primært den i Århus og bliver altid hilst på af et venligt ansigt. Så smut du bare forbi dem.

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar