Århus, Til dig

Kan du designe T-shirts? Designer søges!

 

Bliv designer uden produktionsbesværet

Så hvad skal du lave i weekenden? Designe T-shirts? Det synes jeg da ville være en glimrende idé! Men hvem skal lige producere dit smarte design? Det skal Makwerk da! Et nyt T-shirt koncept har set dagens lys. Og du kan selv blive designer. Helt uden at skulle tænke på produktionen, indpakning og forsendelse af varer.

Makwerk er i bund og grund en platform, hvor der sidder nogle folk, der beslutter i samarbejde med deres følgere, hvilke designs der skal printes/trykkes på T-shirts. Makwerk lægger de forskellige indsendte designs (det er her du kommer ind i billedet…) til afstemning på deres hjemmeside (SLET facebook) og den med flest stemmer bliver sat i produktion.  Og du får naturligvis royalties for hver solgte T-shirt. 

Tanken er at lave små personlige produktioner af T-shirts, som bliver naturligt markedsført via de forskellige designere der bliver udvalgt til tryk. Måske jeg selv skulle overveje at lave et design til en T-shirt?

Der findes modeller til damer samt en unisex model, som passer både mænd og kvinder, som gerne vil have en t-shirt med et mere looose fit. Kvaliteten er lækker blød og jeg synes den holder ret godt i vask. Hvis du gerne vil mærke og prøve de forskellige modeller inden køb, skal du forbi en tur hos dims studio i Århus. Men du kan selvfølgelig også købe de forskellige T-shirts på nettet.

 

 

 

Jeg er klar til flere lækre T-shirts fra dem, så send endelig ind. De har netop haft en deadline, men nu har du chancen for at forberede dig til næste. Jeg gætter på at næste deadline bliver omkring september… Se hvordan afstemning foregår og gøre klar til et efterårstema. Temaet for sommeren var Summer Feeling og der var lagt op til fest, farver og summer vibes. Det skal ikke være så højtideligt hos Makwerk. Du kan følge dette link for at indsende dit forslag til et design.

På nuværende tidspunkt er min favorit-T-shirt: Donna Martin Graduates. Som teenager i 90’erne, så blev jeg en smule nostalgisk da jeg fik øje på denne i butikken. Den måtte bare med mig hjem. Som nok den eneste T-shirt er den blevet hængt på bøjle i mit soveværelse, så jeg har fornøjelsen af synet af den hver morgen når jeg vågner.

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar