Aftensmad, Antiinflammatorisk Liv, DIY, Frokost/madpakke, Køkken, Livsstilen, Morgenmad, Opskrifter, Snacks

Hold styr på opskrifterne

 

Skriv opskrifter ned

Der er ingen tvivl om at efterhånden som jeg bevæger mig rundt i mit nye eventyr med det antiinflammatoriske liv, så bliver der komponeret nye opskrifter. Nogle er inspireret af andre opskrifter og andre er ting jeg udtænker hen ad vejen. Men hvis jeg skal have et håb om at min familie og venner har lyst til at prøve noget af det, så er det altså klart en fordel at de nemt og hurtigt kan finde opskrifter et sted. Det kan forhåbenligt blive her på bloggen.

Men måske manden derhjemme også kunne finde på at overraske med en antiinflammatorisk aftensmad, hvis han havde en samling af opskrifter, han vidste jeg satte pris på? Jeg prøver at notere nogle af dem ned i en lommebog, men det er knap så overskueligt, og mest tiltænkt at jeg selv skal kunne bruge den.

Men nu har jeg fundet en løsning! En skabelon, så opskrifterne er bygget ens op hver gang, og så de er nemmere for andre at læse! Spotebi har sådan én man kan printe. Lige til at gå i krig med. Det er godt tænkt. Hermed er tippet givet videre.

Spiser hele familien antiinflammatorisk?

Hvor mange oplever at hele familien spiser det samme i en omlægning til antiinflammatorisk kost? Jeg forventer ikke at min familie gør. Det er jo mig der har taget et valg om at leve sådan. Lidt ligesom, hvis man vælger at være vegetar, forestiller jeg mig.

Mine børn har brug for andre ting end jeg i kosten. Derfor synes jeg det er vigtigt at de får flere kulhydrater end jeg.Men der er bestemt ikke noget galt med flere grøntsager og lyst kød til hele familien. Også min mand!

– Helle

 

Photo credit: Pinterest

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar