Børn, Uderummet

funky badebassiner

Flotte badebassiner

Det er varmt og jeg kunne godt bruge et dagligt dyb til at blive kølet af. Ungerne er utroligt glade for deres bassin i haven, men jeg har indtil nu ikke rigtig følt for at sidde sammen med dem. Det villle måske ændre sig, hvis jeg havde en af de funky pools fra amerikanske la Vaca. Jeg er vild med deres livsglade og legende tilgang til designs. De er pæne modsat mange andre der findes på markedet. Man kan faktisk godt undre sig over at der ikke er flere der er kommet på den idé at lave nogle lækre designs på et ellers ret grimt objekt i haven.

Uderummet er pyntet med flagranker, lanterner og møbler vi har brugt lang tid på at finde og fornøjelsen ved uderummet skal da ikke ødelægges af en gang øjen-bæ. Derfor er et af bassinerne fra la Vaca på min ønskeseddel!

Og det stopper ikke her, for de har også de mest stilede baderinge og badebolde jeg længe har set – med konfetti!!! Priserne starter ved $ 16,- så ja de koster lidt mere end dem fra Fætter BR… Men farver, æstetik og design vil være meget velkomment i min have! SElv emballagen er humoristisk og går perfekt i spænd med produktet. Vejrudsigten siger det gode vejr fortsætter, så hvad venter vi på? Lad os bestille en masse hjem, pronto!

– Monica Weidemann

 

Danielle Poff Photography
http://www.daniellepoff.com

Photo credit: Laurlore.com, the-poffs.com

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar