Antiinflammatorisk Liv, Livsstilen

Det er ikke en slankekur

Ikke en slankekur men skal tabe mig

Så har jeg målt og vejet mig selv, for at have noget at kunne holde op imod efterhånden som jeg ændrer mit liv til at være antiinflammatorisk. Jeg er IKKE på slankekur, men har helt klart brug for at tabe mig. Min BMI er alt for høj. Hvordan er det gået til? Jo altså det er ganske enkelt en kombination af mange ting; dårlige spisevaner fra barnsben, er meget glad for søde sager og smør, for lidt motion, overspisning og i perioder også trøstespisning.

Motivation til at ændre på figuren

Min motivation til at ændre det er at hver gang jeg ser mig selv i et spejl bliver jeg ked af det. For mit spejlbillede matcher ikke min selvopfattelse. Og det kommer det muligvis aldrig til, men jeg vil gerne kunne se mig selv i spejlet uden at tænke: “Det er sgu da ulækkert – hvordan kan din mand elske dig?” Og så skal jeg være sammen med mine børn mange år endnu. Jeg vil være frisk til at lege med børnebørn og kunne købe tøj i almindelige størrelser.

Efter jeg har taget beslutningen om at leve sundere, er der kommet andre ord i hovedet på mig, når jeg står foran spejlet: “Det der? Det kan jeg fan.. godt ændre!”

Jeg kan ikke fortælle om vægten har ændret sig siden start, men jeg kan fortælle jeg føler mig langt mindre oppustet. Og det føles rart. Og nej, billedet er selvfølgelig ikke mig, og jeg bliver heller aldrig så tynd, for min krop er anderledes bygget, jeg har født børn og er langt ældre. Men jeg har virkelig ikke lyst til at vise jer min nuværende mave!

Fremover vil jeg også måle lår, hofte, mave bryst og arm, så jeg kan se hvor mange centimeter der forsvinder. Det bliver hårdt, men jeg vil gøre det sjovt!

Det der? Det kan jeg fan.. godt ændre!!!

– Helle

 

Photo credit: Pinterest

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar