Stue, Uderummet

Lavahuler

Bios Nest – en hyggekrog i lava

Møbler af lava! Det er næsten ikke til at tro, men sandt… Umiddelbart så tænker jeg at det er hårdt at røre ved. Jeg kender mest lava fra rejser, og her er det hård sten, der ikke er så rart at gå på. Men, møblet er ikke hårdt!!! Overfladen har fået en behandling med en gummi-masse, så gyngen er rar og mere blød at røre ved.

Jeg har forelsket mig i en hænge-rede af lava fra Unknown Furniture, jeg har set på Formland. Jeg er vild med den og vil gerne gøre den til mit lille “rum i rummet”. En perfekt løsning til store stuer/rum. I mange nybyggede huse har man valgt at have højt til loftet. Det er ikke alle der trives med det sture rum hele tiden og derfor kan Bios Nest være en perfekt løsning til et moderne hyggehjørne.

Lava absorberer lyd, så når man sætter sig ind, er det fuldstændig som at komme ind i sin egen vuggende verden. Netop akustikken er ofte et problem i nybyggede huse, så også her lava reden en smart løsning på et ofte set problem. Rederne er designet i forskellige størrelser og der er også en rede, der har plads til flere… Jeg kan nemt forestille mig mange hyggetimer for mig og mine børn. Hvis bare jeg havde en større stue!

Anderledes havemøbel til uderummet

Den håndlavede rede er i et smukt design og når solen skinner, kommer der fantastiske mønstre på væggen. Og udover at den gør sig fantastisk inde, så er den også mulig at bruge udendørs. Ja faktisk hele året rundt! Materialet er så hårdført at man kan højtryksspule gyngen fri for alger, siger Unknown Furniture. Men der er ikke behov for behandling ala olie osv. Jeg ville helt klart gerne have sådan en gynge til min terrasse! Vi elsker at være ude om sommeren og haven bliver brugt fra tidlig morgen til sen aften.

Prisen for den valgte model Bios Nest er kr. 12.995,-. Har du ikke lige en oplagt bjælke eller et træ at hænge gyngen op i, kan man købe en stander til at holde gyngen (indendørs og udendørs). Og man kan få en skræddersyet pude i forskellige farver!

Følg Unknown Furnitures på facebook eller Instagram og få inspiration til hvordan du selv kan bruge en Bios Nest lava rede.

– Monica Weidemann

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar