Køkken, Uderummet

Læderforklæde

 

Råt forklæde til mænd og kvinder

Nu er det ikke nogen hemmelighed at jeg er glad for design i læder. Materialet patineres og bliver mere og mere lækkert med tiden. Min samling af design i læder herhjemme indeholder toilettaske fra Ham Lerche, højtaler fra Lemus, lampe fra Moijn, puder, briks mm. Men jeg mangler da helt sikkert et forklæde i læder! Synes jeg selv. Er sikker på at det også vil klæde min mand…

En lyn hurtig søgning får mig til at falde over en hjemmeside der simpelthen hedder læderforklæder.dk Tænk sig at man kan dedikere en hel hjemmeside til læderforklæder!? Men når man ser udvalget giver det meget god mening. Siden har flere forskellige modeller og farver samt fortykker i læder. Forklæderne er perfekte til både køkken og havebrug – bare ikke samtidigt! Synes også min mand vil være pæn med det, når han skal stå ved grillen til sommer!

Læder skal have patina

Læder er et fantastisk holdbart materiale, der efter min mening skal bruges, så det får lov at ændre farve. Man må godt kunne se at det bliver brugt, rørt ved og bliver slidt. Det er en del af dets charme. Hvis jeg skulle vælge et enkelt forklæde (og det er svært, for der er mange flotte varianter) så må det næsten blive et af dem med lomme og farven skal være enten Irish Cream eller Barrel Brown.

Priserne er oplyst både med og uden moms, da hjemmesiden primært henvender sig til de der skal bruge forklæderne i professionelt øjemed. Men det skal du ikke lade dig skræmme af.  Pris inkl moms fra kr. 812,-

– Monica Weidemann

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar christina 24. maj 2018 at 18:48

    Virkelig cool (især til mænd) i læder – der er noget lækkert MASH-kok over dem, synes jeg! 😛 men er dog stadig mere til det klassiske look a la dette https://www.linenme.dk/koekkentekstiler/forklaeder/smaekforklaede-hoer-taupe-stenvasket 😀

  • Skriv en kommentar