Badeværelse, Børn, Entré, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue, Til væg

Store beslutninger…

 

Når hjertet siger stop

Det kom som lidt af en overraskelse i efteråret da min læge konstaterede at der var en mislyd på hjertet. Se det er ikke én af de ting man forventer at høre, når man regner sig selv for værende nogen lunde frisk. Okay okay, min kondi stinker, men jeg ryger ikke og drikker kun i moderate mængder, spiser ikke hverken slik, kage eller junk dagligt… Altså alt i alt, skulle jeg da mene at jeg var rask.

Efter at have sundet mig oven på lægens besked så fandt vi ret hurtigt ud af at det var stresrelateret. Mig?! Stres?!!! Aj, jeg ligger jo ikke og banker hovedet ind i muren eller ligger søvnløs ( i hvert fald i kke hver nat…), jeg er ikke ked af det eller… Og så var det jeg åbnede min arbejdscomputer (for arbejde skulle jeg) og jeg blev faktisk overrasket over hvordan mit hjerte begyndte at banke helt vildt. Det føltes lidt ligesom sommerfugle i maven, bare i hjertet i stedet.

Så nu har jeg taget konsekvensen. Givet mig selv fri, lukket mit salgsagentur og sagt farvel til nogle helt igennem skønne designere. Det er trist ikke at skulle følge dem tæt på mere. Jeg håber derfor at der er andre der kan give dem en løftestang og ikke mindst at I købere vil købe af deres produkter.

De har hver og én et unikt design som jeg kan stå inde for og som jeg virkelig ønsker at andre også skal få øjenene op for! Se dem her:

Maria Fynsk Norup (fotokunst)

YAI YAI (økologiske tekstiler)

Nordic Function (træ, læder og metal)

By Holmer (metal)

Kirstine Falk (illustrator)

Lige nu skal bloggen have lov til at blive. Jeg har længe haft den som mit kreative fristed og det skal den fortsat være. Jeg nyder at kunne dele min glæde i forbindelse med design og indretning. Så i skrivende stund skal det ikke ændres. Til gengæld gør jeg mig en del overvejelser omkring det at blive blogger. Mere om det i et andet indlæg…

Hav en god aften!

– Monica Weidemann

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar