Badeværelse, Entré, Formland, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue, Uderummet

Mood board og inspiration til SS18

 

Nyt år – ny sæson – nye tendenser

Jeg glæder mig helt vildt til at se hvad de mange danske designere har fundet på at producere og præsentere på den kommende branchemesse Formland. Og ikke mindst se ind i krystalkuglen i forhold til hvad der kommer til at ske i de kommende sæsoner. Jeg har derfor været i gang med at sammensætte et mood board på Pinterest, så kan give et indtryk hvad der inspirerer mig pt men ikke mindst også kan indikere nogle af de strømninger der er indenfor for boligbranchen og indretning.

Se med og se ikke mindst flere billeder på Pinterest.

Da Formland er en lukket messe for indkøbere, presse og andre i branchen, så skal jeg nok poste og vise billeder af hvad der sker, men der er nemmest at se på Instagram. Både indkøbere, stylister og presse svømmer over med billeder i starten af februar. Så har du ikke selv mulighed for at kigge over, så kan du sagtens følge med på afstand.

 

Trends 2018

Her lidt kort om interiør trends i 2018:

  • Fortsat masser af planter – de skal ikke bare stå. i vindueskarmen, men gerne hænge, sættes i plantekasser indendørs mm.
  • Den grønne trend smitter af på andre produkter, så vi ser blomstrede tekstiler, bladformede skeer o.lign.
  • Vi bliver modigere og tør bevæge os uden for skifterammerne. Det er ikke længere nok med plakater med planter/blade/blomster. Nu skal det også være tapeter.
  • Botaniktrenden giver nogle eksotiske noter til boligen i form af flere farver, design fra Marokko, Brasilien osv. Herunder ser vi de røde nuancer komme frem. De har været der et stykke tid som nogle pasteller, men de får mere kraft i år.
  • Som modsætning til det kulørte har vi farven sort, gråbrun og brune nuancer generelt. Kedeligt? På ingen måder. Farverne er minimalistiske, men leger meget med materialer; hør, marmor, terrazzo, silke, keramik med forskellige overflader samt glas.
  • Produkterne i jordfarver/sort vil være meget taktile. Der er tænkt i overflader. Vi vil se en anden overdådighed i produkterne i denne trend end når man sammenligner med Art Deco, messing og kulørt velour. Det er en underspillet luksus, med store krukker og fade, blomsteropsatser og hvor alt overflødigt nips er væk.
  • Nordic Bohemian samler både etnisk design, antik og nye produkter. Oftest vil man vælge én af de tre og bruge naturmaterialerne i jordfarver for at opnå stilen.
  • Rosa, gammelrosa, millenium pink… kært barn har mange navne, men farven er ikke til at komme uden om. Meget feminin! Men er du ikke til lyserød, så bliver der også masser af grønne ting at finde i boligen.

Ting du skal holde øje med i år: kurvemøbler, jordfarver, planter og hør.

Hvad er du til af farver og indretning i din bolig?

– Monica Weideman

 

Photo credit: Pinterest

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar