Badeværelse, Soveværelse, Til dig

Luksus smykkeskrin i læder

 

Lækker indpakning af smykker

Jeg er vild med læder. Derfor synes det som et naturligt valg for mig at finde interiørprodukter i læder til hjemmet; puder, briks, toilettaske, lampe… Men jeg mangler da vist et lille lækkert luksus smykkeskrin! Lige nu har jeg forelsket mig i den lille runde variant fra Rodtnes.

Med til æsken følger små pudelommer, hvori man kan lægge sine smykker, så de ikke ligger og gnider sig op af andre smykker. På den måde undgår man at ridse sine smykker unødvendigt.

Størrelsen er meget rejsevenlig – 9,5 x 6,5 cm gør den mest anvendelig for mindre smykker. Den fås i flere farver; sort, rød og grøn-brun læder samt i sort ruskind.

Jeg synes det er en super luksuriøs og lækker måde at passe på sine smykker. Hvis jeg var så heldig at eje sådan en lækkerbidsken, så skulle den helt sikkert stå fremme hele tiden. Prisen på den valgte model er kr. 699,- Den fås også en størrelse mindre.

Følg med på deres Instagram og se alle Rodtnes’ super lækre kvalitetsprodukter i brug.

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar