Badeværelse, Soveværelse, Til dig

Smykkeskab

 

Et hængende smykkeskrin

Altså nu er det snart jul og jeg er helt sikker på at der er en del kvinder der får smykker i gave. Især mine halskæder ender ofte med at være gemt væk i æsker, men jeg synes faktisk det er en smule synd at de ikke er at se de dage jeg ikke har dem på. De er smukke og kunne være meget dekorative i soveværelset, hvis de kunne hænge fremme. Og så fandt jeg den geniale løsning: Et hængende smykkeskab når dine halskæder godt må pynte når du ikke har dem på! Et lille udstillingsskab som Nomess Copenhagen har lavet. Jeg synes løsningen er intet mindre en genial og kan slet ikke forstå der ikke er flere forhandlere af skabet eller at det ikke er mere udbredt end det er. Faktisk er der kun en eneste forhandler af smykkeskabene Exhibition. Nemlig Illum’s. Sååå… ladies and gents: køb nu skabene til de smykker I har/får eller dem I skal give, så det smarte smykkeskrin kan komme til at dekorere flere hjem.

Skabene fås i 2 størrelser samt med mulighed for en hvid eller en sort baggrund. Lågen er gennemsigtig, så skabet fungerer som en billedramme. Skabene kan bruges til andet end smykker. Man kan i princippet lave sin egen lille udstilling med tørrede planter, en samling af… korkpropper? Kom selv på andre idéer.

Men produkterne er så top-hemmelige at de ikke kan købes hos en eneste webshop – heller ikke Illum’s Bolighus. Så afsted til den fysiske forretning eller kontakt en anden forhandler af Nomess for at få dem til at tage det smarte lille skab hjem.

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar