DIY, Jul, Kontor

Gratis kalender for 2018

 

Print din egen kalender – en billig julegave?

Det nye år er ved at melde sig på banen. Har du brug for at få en nem og overskuelig kalender til væggen så har jeg fundet et link til en gratis kalender du nemt kan printe selv.

Tavlestilen finder du hos Botanicalpaperworks.com. Fin i sort-hvide nuancer og med små skrivefelter for hver dag. Kalenderens dage og måneder er på engelsk.

En mere romantisk version fås hos Theorganizeddream.com. Bør printes på farveprinter – ellers kan den ikke betale sig at printe. På engelsk… Hun har i øvrigt flere varianter i samme stil.

Denne er fra den tyske blogger Pauslvera (Hamburg), der har designet en enkel og let overskuelig kalender – 1 måned på hver side. Jeg vil anbefale du printer med farveprinter da den er få farver på nogle af siderne. Vær opmærksom på at måneder og ugedage er på tysk.

Shiningmom.com har en mere kulørt og festlig kalender, som jeg kunne finde på at overveje, fordi den har nogle fine illustrationer af bl.a. ananas og is. Den er sød og ungerne vil kunne lide den.

Kalendrene er valgt ud fra hvad jeg kunne overveje at printe til mig selv, men de kan da også bruges som en hurtig julegave i sidste øjeblik. En lille hurtig DIY og nem som en ekstra julegave, hvis nu du har glemt at købe én…

– Monica Weidemann

 

Shiningmom.com

 

Botanicalpaperworks.com

 

Paulsvera

 

theorganizeddream.com

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar