Badeværelse, Entré, Jul, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue, Til dig

Julegaver til mor

 

Mødre har ikke alt

Jeg ønsker mig ikke noget. Jeg har jo dig! Ja, mor, men jeg vil da gerne vise min taknemmelighed for at du har født mig, og så tænkte jeg at det var oplagt at give dig en julegave… Og jeg ved godt at du ønsker dig ting som en ny dørmåtte, et toiletbræt og et nyt husnummer samt en havelampe, men kunne det tænkes at du ønskede dig noget lidt mere spændende???

Har du også en mor der køber hvad hun har brug for og de mindre spændende indkøb sætter hun i stedet på ønskesedlen? I så fald var det måske en idé at sende hende et link til denne liste med gaver hun kan ønske sig. På den måde kan listen slå to fluer med et smæk; du skal ikke bruge hele december på at hive ønsker ud af hende og hun kan få inspiration til hvad hun skal ønske sig fra dig.

Dagens gaveliste er som altid i flere forskellige priserkategorier, men primært med henblik på boligen.

1. Grønne krukker fra Italienske Krukker. Fra kr. 300,-

2. Påfugleknager fra Champagne Pony Club. Fra kr. 120,-

3. Duft diffuser fra Skandinavisk/Trendy Living. Kr. 349,- (flere forskellige duftvarianter)

4. Morgenkåbe i poplin/GOTS certificeret økologisk bomuld fra Aiayu. Kr 1299,- (fås i flere forskellige farver)

5. Strikkeskål i keramik fra Bruuns Keramik. Kr. 350,- (fås i flere farver)

6. Altså hvis hun alligevel skal have nyt toiletbræt så var det måske en idé med en ny smart toiletrulleholder i røget eg fra By Wirth/Kaiku. Kr. 350,- (fås i flere varianter)

7. Broche formet som broche porre fra Champagne Pony Club. Kr. 300,-

8. Plakat med tegning (Hagabion) af svenske Mona Johansson/Fine Little Day. Sv.kr. 350,- (flere varianter og størrelser)

9. Treasure Bowls – små unika porcelænsskåle fra Meyer-Lavigne. € 33,60 (Bor du i nærheden af Kolding kan du besøge Luupe og se flere unikke skåle, men tingene ligger ikke på hjemmesiden. Se evt deres Instagram).

10. Cool Snow Globe rystekugle. De fås med mange forskellige figurer; kaktus, ballerinaer, huse, julemotiver osv. Få oplyst nærmeste forhandler her. Kr. 499,-

11. Blød tynd plaid med blåt mønster fra Viil. Kr. 599,-

 

– Monica Weidemann

 

 

 

 

Photo credit: @delaluce, I AM Agency, Champagne Pony Club, Viil, Skandinavisk Aiayu, Meyer Lavigne, Fine Little Day, Bruuns Keramik, Italienske Krukker.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar