Århus, Badeværelse, Entré, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue

Når træ og læder skal hedde By Wirth

 

Design jeg ikke bliver træt af

Ja, egentligt så kunne man godt forestille sig at med alt det jeg ser, så skifter jeg en del ud herhjemme, men sådan forholder det sig ikke. Jeg kan godt lide design med et tidløst udtryk, i materialer der holder til mere end bare en enkelt sæson. Tingene må gerne have en god historie og måske en detalje der tilfører designet noget særligt.

Og lige netop de krav lever danske By Wirth op til den ene gang efter den anden. Jeg har fulgt med siden hun startede og solgte bl.a. hendes magasin-ophæng og læder-bæltestagen da jeg havde webshop i sin tid. Særligt lysestagen med plads til 4 lys eller 3 lys og en blomst i en glascylinder er jeg glad for. Den bliver flittigt brugt herhjemme. En perfekt moderne adventskrans!

By Wirth kombinerer på smukkeste vis træ og læder og skaber produkter til alle boligens rum; toiletrulleholder, knage, serveringsbakke, sofaborde, køkkenrulleholder mm. Nogle af hendes nyeste designs er salt og pebersættet samt juletræsophæng i form af træblade. Dem vil jeg rigtig gerne hænge på mit juletræ i år.

Priserne starter fra 125,- og der er masser af gavevenlige priser; gaven til mor, gaven til søster osv. By Wirth har et stort udvalg af forhandler i hele Danmark. Én af dem der har et større udvalg er  Kaiku. Se deres online udvalg her.

– Monica Weidemann

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar