Århus, Badeværelse, Børn, Køkken

Lagersalg: Liebe

 

Lagersalg og børneaftryk

Susan Liebe er hjernen og hjertet bag det personlige keramik Liebe. I den kommende weekend lægger Kaiku i Århus lokaler til et lille dobbelt event med brandet. Først og fremmest er der lagersalg med masser af keramik. Ét af hendes kendetegn er pastelfarverne og hendes ikoniske krus med titler; mor, far, bedste osv. Jeg har selv solgt nogle af tingene den gang jeg havde webshop og er ret begejstret for det enkle og søde udtryk hendes Liebe-tingene har. Moderne romantisk.

Så hvad kan man forvente at finde til Liebes lagersalg? Der må helt sikkert være nogle krus! Uanset om det er med titler eller bogstaver. Derudover gætter jeg på skåle ala Popcorn, slik osv. smørboks, Mere-slik og mere-kage fade, måske nogle af lamperne med perler på ledningen? Måske noget Halloween-pynt? Men præcis hvad der er, ved jeg ikke, så I må ikke skælde mig ud, hvis I ikke finder alt det ovenstående.

Forevig babys fod- eller håndaftryk

Udover lagersalget så kan man komme med en baby og få lavet et personligt hånd- og/eller et fodaftryk. De er oplagte til julegaver til bedsteforældre eller bare som et minde om de søde små. Jeg fortryder at jeg ikke fik lavet med min yngste datter da hun var lille, men et fodaftryk af hendes nuværende plade er ikke så charmerende… Mon Susan vil synes at det er mærkeligt at lave fodaftryk af en str 32 på en 5-årig trunte?

Hvis du skal have lavet baby-aftryk skal der bookes tid på forhånd. Det kan du gøre på 26795958.

Nu er min kommende weekend godt booket op, så jeg kan desværre ikke selv deltage. Men måske du skal afsted? Se mere om arrangementet her.

– Monica Weidemann

PS Sidder lige og kigger sortimentet igennem og bliver vist nødt til at prioritere at komme forbi… Tænk sig, hvis der var ét af de der kolonihave-fade og jeg ikke fik købt det???

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar