Badeværelse, Entré, Jul, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue

Lagersalg: Anne Black

 

Lagersalg i Odense

Hvem der bare var i Odense i den kommende weekend! Anne Black har valgt at lave lagersalg på især 2. sortering, udgåede varer mm. Anne Black er kendt for sit enkle udtryk i keramik uanset om det er vaser, greb til skabslåger, hængende blomsterpotter, smykker mm. Hun har et let genkendeligt udtryk.

Du kan spare mellem 50 og 70% på produkterne. Anne har kæmpet i mange år for at opbygge sit brand og sortiment. Det har hun gjort stilsikkert, hvilket har gjort at jeg har flere af hendes ting i mit eget hjem.

Kom forbi Højbyhus på Højbyvej 5 (Odense S) og se hvad der er tryllet frem til jer. Der er åbent fredag d. 3. november fra kl. 10-17.30 og lørdag d. 4. november fra kl. 08-13. Se mere om arrangementet her.

Jeg tvivler på at fejlene er store. Det kan være en farve der afviger, en lille plet på overfladen eller lign. Altså ikke noget der ødelægger helhedsindtrykket. Hvad ville jeg kigge efter, hvis jeg kom forbi? Jeg ville få købt et par grå greb (knager), som jeg mangler til et skab samt kigge efter de blå ting  – ikke dem med stjerner/blomster, men dem med bølger, striber, blå inderside osv.

Følg med i Annes arbejde på Facebook eller shop hendes ting her.

– Monica Weidemann

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar