Børn, Kontor, Køkken, Stue

Isvafler og pop up shop

 

Keramikvaffel fra Pi Bjørg

Sommeren er ovre, men mine børn elsker is! Faktisk så meget at hvis de skal vælge mellem lørdagsslik og is, så vælger de ofte is. Jeg er også glad for is – især Pi Bjørgs keramik vafler der kan hænges op. De giver ikke forfrysninger i tænderne, feder ikke og lige noget for mig. Jeg kan godt forestille mig at der kommer en slåskamp mellem pigerne og undertegnede om hvor den skal hænge; ét af deres værelser eller på mit kontor? Vi kan selvfølgelig også indgå et kompromis og hænge den op i stuen…?

Uanset hvad så kan den hænge fint i et vindue eller i stedet for et billede på væggen. Lige nu kan du vælge mellem 2 varianter; 1 eller 2 kugler. Pris fra kr. 250,- Køb dem her.

Pop up shop med unika-keramik

19. okt. har Pi lavet en lille pop up shop i Larsbjørnsstræde i København. Der er åbent mellem 11 og 18. HVis jeg var i København skulle jeg helt sikkert forbi og kigge på det håndlavede keramik. Der vil være både krus, skåle og andre lækkerheder fra Pi. Følg med på Instagram og se de nyeste ting her.

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar