Soveværelse, Stue

Til det personlige hjem

 

Tør du tænke ud af boksen?

Jeg har ligesom mange andre været glad for de mørke farver. Den luksuriøse og dekadente indretning med velour og messing og inspiration fra art deco. Og det er jeg sådan set stadig. Der er masser af mulighed for også at gøre sit hjem personligt med disse designs.

Men for mig dukker der noget andet spændende op i et hjem, når der er produkter, man ikke lige havde regnet at finde der. Og nej jeg snakker ikke om Kubus-stagen… Nej jeg snakker om produkter der skiller sig ud og fortæller at beboerne tør vise lidt af sig selv og deres krøllede hjerner, når de indretter deres hjem. Jeg ved godt at man kan udlede noget af alt indretning om dem der bor der. Men der er jo ingen grund til at vi alle har den samme stribede vase eller sorte firkantede metal-lysestage.

Derfor vil jeg vise jer én af de ting jeg ville synes kunne være sjovt at have i mit hjem. Blad-puder fra Donna Wilson! I serien er der lavet blade samt agern i brune og grønne nuancer. De viser på fineste vis den nordiske naturs farvepallet og topper den med svampe. Alle puderne er strikket.

Puderne kan købes via hendes hjemmeside og koster fra GBP 30,-

Så nu er spørgsmålet om du er til at have noget i boligen der ikke kommer fra et større velkendt dansk brand?

– Monica Weidemann

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar