Århus, Kontor

Mød designeren

 

Invitation

I Århus (jeps, det er skrevet med Å, fordi det gør rigtige århusianere!!!) åbnede sidste efterår den lille interiørbutik med et skønt univers af dimser og andre lækkerheder. Deres udvikling har været meget spændende. Og ugentligt kommer der nyheder hjem. Et bevis på at de har kunderne til deres kulørte og anderledes designs de har i butikken. Og hvad hedder de, tænker du måske? De hedder Dims Studio.

Butikken er stedet, hvor man kan tænke ud af boksen, finde sjove gaver til alt fra veninden, søster, mor, værtinde og måske også til nogle mænd. Der er ingen tvivl om at stedet henvender sig meget til kvinder, men det forhindrer ikke den mandlige part i ejer-parret i at stå i butikken i dagligdagen. Og han tager gerne med på indkøb når Anne (den anden halvdel) tager på indkøb til butikken.

Fredag d. 22. sep. har de lavet et eftermiddagsarrangement med designeren Pernille der er hjernen bag Grand Stories Design. Brandet tryller det ene lækre produkt i papir frem; kort, kontorartikler, kalender osv. Generelt bare en hel masse uundværlige ting til dit kontor, skoletaske, fødselsdagskort! Det bliver til Paper Party i Dims Studio fra 14 til 18 fredag. Kom og få en forfriskning og en hyggelig snak med Pernille om hendes design.

Skriver du dig op til at modtage nyhedsmails fra Dims Studio, så vil du modtage en notesbog i gave som tak.

Butikken ligger i Borggade tæt på ParadIS og Prag.

– Monica Weidemann

 

 

OBS! Jeg har ikke modtaget betaling, aftale om betaling eller produkter for at skrive om arrangementet, brand eller produkter!

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar