Børn, Kontor, Køkken

Tapet med magnet-effekt

 

Magnetisk tapet

Hvem synes white boards er pæne? Any one? Nej? Jeg har I hvertfald ikke fundet noget jeg synes kunne passe ind i et hjem bevidst om æstetik. Det er muligt der er nogle derude i forretningerne, jeg har bare ikke set dem.

Men så var det at belgiske Groovy Magnets krydsede min vej og kom med et smart alternativ til white boards. Man kan selvfølgelig ikke skive på disse, men man kan hænge noter op med magneter. Og man hænger det op på tapet eller plakater! Jeg er fan!

Udvalget er bredt både når det kommer til motiver og produkter. Man kan også købe tapet man kan bruge som opslagstavle. Magnetopslagstavlerne forener white boardets muligheder på en pæn måde. Og så er det kreativt for både store og små. Tegn løs, skriv en sød hilsen, indkøbslisten eller sæt en invitation op med en magnet.

Kæmpe magnettavler

Jeg synes der er nogle skønne designs imellem. Jeg er vild med den store hest og kaninen – begge fås som både i forskellige varianter; plakat, tapet, wall sticker. Er du til et mere “voksent” udtryk, så kan du købe runde wall stickers der ligner udsnit af gamle malerier; blomster, fugle mm. Derudover er der mulighed for at at købe hvidt tapet, man selv kan male. Det sidste synes jeg er super smart. Det malbare magnet-tapet kan tilpasses alles ønske. Det store udvalg gør det muligt at få en hel væg med magneteffekt, hvis det var det du ønskede dig.

De har et stort udvalg af magneter der kan bruges til, men mon ikke du kan buge nogle af dem du allerede har?

Priserne er fra € 39,95, og er du lidt i tvivl om farver og design er noget for dig, så kan man købe en prøvepakke for kun € 5,-

Følg bl.a. Groovy Magnets på Facebook og Instagram.

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar