Kontor

Smart opslagstavle

Smuk opslagstavle i finér fra danske DON'T GO OUT. Hæng op med klips, kroge eller elastikker.

Smuk opslagstavle i finér fra danske DON’T GO OUT. Hæng op med klips, kroge eller elastikker.

 

Fornyelse af kontoret

Så er det ved at være tid at starte op for alvor på arbejdet igen eller måske studie. Uanset hvad er det altid rart at få gjort lidt ved sit arbejdsmiljø. Friske det op og gøre de fysiske rammer for arbejdsdagen mere inspirerende. Jeg bruger selv penge på friske planter og blomster på kontoret, Lækre detaljer, stearinlys mm. Det skal være indbydende at sætte sig til at arbejde, for så har man mere lyst til at sætte sig til at arbejde.

Hvad har du sidst gjort for din skrivebordsplads?

Hvad er det sidste du har gjort for at gøre dit skrivebord og arbejdsplads mere attraktivt at sidde ved? Jeg har netop fået rykket rundt på kontoret og købt en magasinholder, der passer perfekt til at dumpe mine mange noter i. Og så planter! Sommeren har været ret hård ved den ene af mine planter, så der er kommet en anden som erstatning. Nogle kontorer har frugtordning. Jeg har planteordning.

Én ting jeg godt kunne tænke mig var en form for tavle, hvor jeg kan sætte memoer op, samt andet jeg skal huske (kaffekort til Emmerys, visitkort, invitationer, postkort fra kollegaen ved en swimmingpool… etc.). En løsning kunne være tavlen fra DON’T GO OUT. En finér-ramme med firkantede huller/udskæringer og klips, der gør at jeg kan hænge diverse ting op. Men modsat en korktavle, så kan jeg på denne og hænge en post it op (de falder af på kork).

Bag det lille københavnske firma finder du Thea Stevnhøj. Hun har lavet tavlen i to størrelser og du kan få både klips, kroge og elastikker til tavlen. Jeg kan ikke helt lure hvordan jeg skal bruge elastikkerne, men de to andre vil være perfekte.

Pris fra kr. 450,-

– Monica Weidemann

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar