Børn, Kontor, Soveværelse, Stue

Pengefisk

Hvid sparegris... ehh -fisk!

Hvid sparegris… ehh -fisk!

 

Sparefisk, sparegris, sparebøsse eller sparedyr?

Den har været her et stykke tid, men den fortjener alligevel en omtale, det pæne sparedyr fra Kähler design. Uanset om du bare er vild med maritim indretning eller keramik er det en sød genstand at have stående til pynt mellem planter og lignende i vindueskarmen, på kommoden eller hvor du nu synes den kan stå og pynte.

Der fås forskellige fisk – både modeller og farver. Jeg kan ikke helt bestemme mig for om jeg er til de helt ferske farver eller de mere mørke. Hvad synes du? Den mørkegrønne og gule passer godt til de lidt tungere farver mange foretrækker i boligerne pt. Er man fortsat til pastellerne er mint, rosa og hvid de oplagte valg.

Måske man ligefrem kunne forestille sig at have en lille fiskestimme? En fisk for hver af familiens medlemmer? Det kunne da være smadder flot, ikke? Fiskene er oplagt til både dåbsgaver, til konfirmanden, studenten eller den unge der træder ind i de voksnes rækker. Eller måske parret der skal spare op til noget større…? Jeg ville elske at spare op i sparebøsserne til f.eks. en rejse til Maldiverne med familien.

Sparedyrene kan erhverves hos én af de mange Kähler-forhandlere rundt omkring i Danmark eller på Kählers egen hjemmeside. Pris ca. kr. 300,-

– Monica Weidemann

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar