Stue, Tilbehør til bolig

IKEA laver Game of Thrones

 

IKEA er med i GoT!

Med sådan en overskrift, så tænker du måske: “Hov, jeg missede da vist Malm-kommoden!” Eller: “Der er da vist en regissør der er helt galt afmarcheret i udviklingen af kulisser hvis de har brugt et PS TV-skab”. Der er ingen Malmkommoder eller PS-skabe i GoT!

Men der er tæpper!

Produktionen af Game of Thrones er på ingen måder billig. Budgettet har rundet mere end 10 mill. $ per episode. Det gør serien til én af de dyreste TV-serier i historien. Tænk bare på hvor meget de dersens drager ødelægger… Det er især kostumer der koster. De skal helst se en smule realistiske ud. Og der kan IKEA hjælpe!

Kostumer af interiør

Michele Clapton har vundet Emmy Awards for design og sidste år holdt hun et foredrag på Getty Museum i Los Angeles. Her afslørede hun nogle af sine tricks. Det er om at bruge hvad de kan finde nemt og billigt. Det betyder bl.a. indkøb af gulvtæpper, f.eks. Alhede og Gåser hos IKEA. Tæpperne bliver klippet, skåret til og får monteret læderstropper for at få det til at ligne en skindkappe. Resultatet er en kappe, der ser brugt ud og ligner noget fra Middelalderen.

Hvordan synes du resutatet er? Har du tænkt over at The Lord Commander rente rundt med et IKEA-tæppe over skuldrene?

Jeg skal skynde mig at understrege at jeg ikke har kunne finde oplysning om præcist hvilke tæpper der er brugt til GoT-kapperne, men det kan være du har et bud på det?

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar