Badeværelse, Børn, Entré, Formland, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue, Til væg, Uderummet

Formland og markedsføringsregler

 

Årets design event

Det er ved at være tid til én af året højdepunkter indenfor dansk design; Formland i Herning. En branchemesse for alle der arbejder med bolig og livsstil. Uanset om man arbejder med produktion, salg, indkøb så synes jeg ikke det er tidsspilde at se hvad, der rører sig på det danske marked. Jeg glæder mig helt vildt til at gense og forny gamle relationer og ikke mindst at skabe nye kontakter.  I en travl hverdag med eget firma, så er der nogle mennesker jeg kun får set de to gange om året, hvor der er messe. Så det skal nok blive sjovt. Og så er der alt den inspiration jeg får. Den er vigtig for mig i forhold til bloggen. Sidste messe kom til at gå op i arbejde (ikke blog-realateret), og det kan jeg mærke bloggen er kommet lidt til at lide under. Men sådan bliver det ikke denne gang!

Og hvorfor taler jeg varmt om netop Formland?

Jeg har altid følt mig godt modtaget som besøgende på Formland. Jeg har lært meget gennem årene ved at komme der og derfor står den mit hjerte nær. Derfor har jeg også takket ja til at være ambassadør for messen. Jeg modtager ikke betaling for min rolle, men gør som jeg altid har gjort; fortæller om hvad de kan i Herning, som ingen andre kan! De kan service!

Men fordi jeg har fået tildelt denne titel i taknemmelighed over min altid positive indstilling til messen (… bum bum) så synes jeg det er frustrerende at jeg i følge de nye markedsføringsregler skal skrive at dette indlæg er sponsoreret. Så bare for at ingen er i tvivl:

Sponsoreret!

Og for at der ikke er nogle der skal tro at jeg får penge for at skrive det:

Jeg får ikke penge for at skrive dette indlæg!

Men Formland er stadig Danmarks bedste messe, med de sødeste ansatte (og ambassadører) og det nemmeste sted at få lov til at møde en masse designere på én gang. Og jeg har også repræsenteret The Danish Sales Agency med 4 designere på messen: YAI YAI, Maria Fynsk Norup, Kirstine Falk og By Holmer. Vi får fornøjelsen af at være i det nye koncept Hal ONE.

Ses vi?

– Monica Weidemann

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar