Børn

Babydesign

 

Tænk ud af boksen på babyværelset

Nu kunne det lyde som om jeg vil lave et blogindlæg om hvordan man designer babyer… Eller design af babyer. 1. Det må en anden fortælle dig! 2. De er babyer og kan ikke designe noget!

Så fik vi det på plads. Der findes et hav af muligheder når det gælder indretning af babyers værelser. Og der tænkes også i ting til babyer, som mangt en sælger prøver at overbevise de vordende forældre om at de ikke kan undvære. Men af en eller anden årsag, så synes det at være det samme alle har stående. Det kan selvfølgelig skyldes en god kvalitet, men måske det også skyldes en ufattelig god markedsføring? Jeg har hørt om bloggere der har modtaget hvad der svarer til en palle af produkter fra firmaer specialiseret i babyting. Da jeg selv er en reklamefri blog, kan det synes relativt vulgært. Men fred være med det. De bloggere må selv ligge og rode med deres selvangivelser.

Hollandske &me

JEG vil fortælle om et hollandsk firma, der laver nogle smukke produkter og som ikke ses så tit her i Danmark. De burde have alle mulige chancer for at falde i god jord på det danske marked, da langt de fleste af tingene er i en stil der passer godt til den typiske danske indretning.

&me er specialiserede i enkelt moderne design til baby og små børn. De laver senge, legestativer, legetøj, mobiler mm. Stilen er tidløs og der er ikke unødvendige detaljer. Er du glad for træ og et naturligt udtryk på dit babydesign, så er dette perfekt til dig! Firmaet skriver ikke så meget om sig selv end det jeg allerede har været inde på. Gode ærlige produkter og godt håndværk er kernen i deres produkter.

Følg med på Facebook og Instagram og lad dig inspirere til et lækkert børneværelse.

– Monica Weidemann

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar