Kontor, Køkken, Stue

Porcelænsdyr

 

Moderne porcelænsfigurer

Jeg er faldet for disse skønne excentriske porcelænsdyr fra Mat Makes Stuff. En københavnsk kunster laver de unikke produkter og tingene er en blanding af små kunststykker og ting man bruger til daglig; bordlamper, kopper, skåle osv. Hvert enkelt produkt er håndlavet og håndmalet. På den måde får tingene en fin sammenhæng i udtryk og form.

Bag navnet Mat Makes Stuff gemmer sig Mathilde, der til daglig står bag Disken på Nørrebro (Møllegade 8b). En shop og studio samlet i ét, hvor man finder et stort udvalg af hendes produkter. Udover porcelænsdyrene finder man også håndtegnede illustrationer.

Vi har i længere tid set hvordan keramik og gerne i de mørke farver og rå brændinger har hittet. Jeg er selv mere begejstret for porcelænets mere sarte udtryk. Kombinationen med Mat Makes Stuffs humoristiske former og malede mønstre, tekst og dyreansigter synes jeg fungerer super godt. Jeg er fan!

Priserne varierer meget alt efter størrelse mm. Men med priser fra kr. 250,- synes jeg bestemt at der er noget for enhver pengepung. Det er trods alt ikke fordi tingene skal sammenlignes med fabriksproduktion eller Søstrene Grene… Jeg vil se om jeg ikke kan komme forbi butikken næste gang jeg er i København.

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar