Kulstøv fra Coalcure - testet af Mia.
Badeværelse, Mia, Til dig

Virker kul-tandpasta?

Kulstøv fra Coalcure - testet af Mia.

Kulstøv fra Coalcure – testet af Mia.

 

En ny gæsteblogger!

Jeg har fået en ny gæsteblogger her på MoWe design. Hun hedder Mia Skov Kirkegaard) er og er i gang med at læse en professionsbachelor i branding og marketing management på VIA design + business (aka TEKO). Det er første gang at hun skal skrive et blogindlæg… Hun er med andre ord en blog-jomfru! Hun vil oftest skrive lidt om planter og livsstilsprodukter. I dag bliver omhandler blogindlægget det nye hypede kultandpasta Coalcure.

Sorte tænder giver hvide tænder

Som de fleste nok har opdaget gennem diverse bloggere er der et nyt “tandblegningsprodukt” på markedet. Coalcure som det hedder, er aktivt kul, som egentlig bare består af forkullet kokosnød. Det er derfor vegansk og ufarligt at benytte. Produktet fungerer således at det aktive kul binder sig til misfarvninger. Således skulle kullet trække farve ud af emaljen. Modsat traditionel tandlægeblegning, der indeholder brendovilte eller whitning tandpasta så ætser og sliber Coalcure ikke på emaljen. Jeg er ikke selv til nogle af de ovenstående metoder, da jeg gerne vil passe godt på min tænder og emalje. Samtidig har jeg længe overvejet at få bleget mine tænder hos tandlægen, da jeg er svært glad for kaffe, hvilket kan ses på mine tænder… Derfor har jeg valgt at teste Coalcure.

Forkullet kokosnød

Prisen er lidt peberet. For kullet og en blød bambustandbørste. – Som forresten er virkelig fed! Med det sagt, er produktet MEGET drøj i brug! Jeg har købt Coalcure hos Beautycos i Aarhus C – de har pt et tilbud til kr. 249,-.

På deres hjemmeside Coalcure.com forhandles de dog til kr. 279,-. Men du skal være opmærksom på, at der grundet efterspørgelse er 2-3 ugers leveringstid.

Jeg har nu testet coalcure i små 2 uger. Og jeg vil gerne dele mine erfaringer med jer. Ligesom mange af jer, har jeg også læst kritikken af produktet og forholdt mig skeptisk under hele perioden. Men for mit vedkommende synes jeg Coalcure har haft en effekt! Jeg synes bestemt jeg allerede fra 2. Dag i behandlingen, kunne se en væsentlig forskel. Men det er selvfølgelig ikke lige så effektivt som en tandblegning, så man skal ikke forvente et Colgate-smil. Men på den anden side skulle denne metode fuldstændig uskadeligt for emaljen, hvilket for mig er et kæmpe plus! Der udover er behandlingen ret nem og hurtig. – og let at inddrag i sin daglige børste rutine. Men jeg må indrømme at selvom jeg kan se en lille effekt, så havde jeg forventet en mere synlig effekt af produktet.

 

Hvordan børster man tænder med kul

Jeg har lavet en lille step-by-step vejledning til tandbørstning med kul, for de af jer som ønsker at prøve det.

Sådan gør du:

1. Åben forsigtig emballagen da kullet kan drysse.

2. Gør tandbørsten våd (jeg vil anbefale at købe bambusbørsten eller en separat tandbørste, da kullet kan farve tandbørsten) og dup den et par gange let (!) i kullet. Bank forsigtigt børsten på kanten af Coal cure æsken, for at fjerne overflødigt kul fra børsten.

3. Smør kullet i cirkelbevægelser rundt på alle tænder i 2. Min. (Det er vigtigt ikke at børste. Da dette kan slide unødvendigt på tænderne)

4. Lad kullet sidde på tænderne i yderligere 2. Min. (Imellem tiden kan du finde et glas vand frem, som skal bruges i step 5 og skylle tandbørsten fri for sort kul – eller som mange andre: tage et billede af dig selv med sorte tænder, og naturligvis lægge det på instagram).

5. Skyl munden grundigt, så du fjerne alle resterne af kullet.

6. Dette step er ikke nødvendigt. Men jeg foretrækker at børste mine tænder med tandpasta efterfølgende, for at være sikker på at alt kullet er væk. (Evt. kan du bruge Coalcure om aftenen, inden din normale tandbørstnings rutine – hvilket jeg har gjort).

Man bruger kulkuren hver dag i 7. Dage. Efterfølgende laver du et brush-up når du føler for det. Jeg har gjort det yderligere 2 gange. Det er vigtigt at påpege, at Coalcure ikke erstatter normal tandbørstning!

I sidste ende synes jeg at Coalcure har været pengene værd. I og med at jeg kan se en forskel, og at produktet er så let anvendelig og drøj i brug. Men man skal selvfølgelig ikke forvente et resultat som ved en tandblegning hos en professionel.

– Mia Skov Kirkegaard

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar