Allergi-venlige fugle, skør lampe, elektrisk fuglebur, fløjtende belysning...
Børn, Entré, Soveværelse, Stue

Jeg kigger på fugle…

Allergi-venlige fugle, skør lampe, elektrisk fuglebur, fløjtende belysning...

Allergi-venlige fugle, skør lampe, elektrisk fuglebur, fløjtende belysning…

 

Fugleburslamper

Måske om lidt er de væk… Mine piger herhjemme har haft en periode hvor der er blevet lyttet til en del Djämes Braun. Det er ganske underholdende at høre den 4-årige synge: Sig god dag til min king kong Nu vil du lege Monika og Clinton Eller Marge og Homer Simpson. Jeg kunne derfor ikke lade være med at smile da jeg faldt over de smukke Voliére lamper hos Champagne Pony Club.

Fransk håndlavet design – designet af Mathieu Challières. De specielle lamper er ikke hvad man normalt vil betegne som smukke. Men de er meget festlige, eventyrlige, poetiske og underholdende at kigge på. Selve skærmen består af et trådnet, hvor der på indersiden er monteret forskellige kulørte og farverige fugle.

En speciel pære

En lidt dyr børneværelsesbelysning, men en sjovt indslag i stuens indretning, eller som loftlampe i entréen. Det er en lampe man enten elsker eller hader, men det kan helt sikkert give noget at snakke om. Jeg kunne godt forestille mig at have den hængende i et hjørne af stuen og lege endnu mere med fugleburs-fornemmelsen. Men bordlampen vil også være flot at have stående.

Champagne Pony Club tilbyder at man kan få en LED-pære med, hvis man ønsker det. Tivoli i København har udviklet pærerne, så de giver et varmt og blødt lys – lidt ligesom de gammeldags glødepærer.

Pris fra kr. 1840,-

– Monica Weidemann

 

Photo Credit: The Conran Shop

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar