Stue, Uderummet

En smuk forstøver

 

Hvordan vander man en airplant

I mit badeværelse hænger et par såkaldte airplants. Mit badeværelse er både lyst og planterne hænger præcist så tæt på bruseren at de får lidt fugt når familien er i bad. Det er mine planter vældig glade for. Det ser i hvert fald ud som om at de trives ganske fint med luftens fugt.

Men ikke alle har deres airplants eller sukkulenter i badeværelset. Derfor er det en god idé at investere i en forstøver, så man kan give planterne lidt vand uden at drukne dem. Det nemme køb ville være i supermarkedet, hvor man oftest kan finde en plastvariant i en knap så æstetisk udgave. De fungerer fint, men… smukke kan man altså ikke kalde dem!

Man kan med fordel hælde destilleret vand i den lille forstøver, så man undgår at der lægger sig kalk på de planteblade der har en lidt større flade.

Romantiske metalkander eller tidløst design

Men det kan med engelske Haws! Små forstøvere i metal; messing, kobber og nikkel. De ligner antikke små kander med deres gammeldags udtryk. Med en smule patina bliver Haws-kanderne bare smukkere og smukkere med tiden.

Haws har ligeledes et stort udvalg af vandekander i gammeldags stil. Så uanset om du ønsker at dyrke den romantiske stil eller den mere tidløse, så er der en mulighed for at finde plantetilbehør hos Haws, der kan tilfredsstille din indre gartner.

Forstøverne kan købes hos udvalgte forhandlere rundt omkring i Danmark, bl.a. Stilleben. Pris kr. 195,-

Umiddelbart kunne det godt se ud som om det kan betale sig at købe dem i UK, da prisen er GBP 12,99. Men jeg skal desværre ikke til England lige foreløbigt.

– Monica Weidemann

 

Photo credit: Hop Pocket Garden Centre, Wood & Meadow, ionesAttic

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar