Kontor, Stue

En Cool snow globe

 

Moderne rystekugler

De findes altid i en souvenirbutik. Alle kender kuglerne med en figur, der er lidt dårligt malet, en stor luftboble og noget “sne” der lægger sig med det samme man stopper med at ryste kuglen. Og lige netop på grund af den dårlige kvalitet, så har jeg aldrig rigtigt være så fascineret af snow globes aka rystekugler.

Men jeg skal da lige love for at Coolsnowglobes har rystet min verden og fyldt den med hvirvlende glimmer! I kuglerne er der små vellavede (og velmalede!) mennesker, sommerfugle, buddaher, blomster, silhuetter af byer mm. Glimmeret er let og holder sig i gang længe i kuglen efter man har rystet den. Pludselig forstår jeg andres glæde ved snow globes. Efter at have rystet et lille undervandsunivers til et kaos af glimmer, falder det hele til ro igen og en fin figur dukker frem af glimmerbølgen.

Jeg er fan! Luftbobler er et no go! Det synes jeg personligt lige hæver niveauet af rystekuglen. Det er også en dyr rystekugle, men kvaliteten er også derefter. De er oplagte til studentergaver, og til alle der glæder sig over glimmer!

Mine personlige favoritter er de dansende ballerinaer, de japanske kirsebærtræer, Degas danserinde, Buddah-figurerne, Cardinal Singing, og blomsterne med sommerfugle…  Det gode ved rystekugler er at man ikke behøver at nøjes med en enkelt, men man kan lave en samling! Og måske det er en god idé at gøre. For CoolSnowGlobes laver kun en begrænset mængde af kuglerne, for hele tiden at skabe fornyelse (og samlerobjekter…?).

Priserne ligger på ca 499,- Kontakt I AM Agency for at få oplyst nærmeste forhandler.

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar